Metzeler RACETEC TD Slick

120/70 R 17 NHS +
180/60 R 17 NHS  

Racing

Márka
Metzeler 
Profil
RACETEC TD Slick
Fajta
PÁROS AKCIÓ
Méret
120/70 R 17 NHS +
180/60 R 17 NHS
Speciális gumi
Versenyabroncs NHS
Súly
10.5 Kg
Kategória
Racing
Cikkszám:
ME-TD-Slick-120-70-R17-180-60-R17-NHS

Megrendelés

 

 

Rendelésre
118 490   Ft X
118 Ft

RACETEC™ TD SLICK


METZELER új slick termék pályamotorosoknak és amatőr versenyzőknek, versenypályákon és versenyutakon fejlesztve és tesztelve.

Nagy fit & play dinamikus teljesítmény jellemzi.
A RACETEC™ TD SLICK-et azoknak a motorosoknak ajánljuk, akik előnyben részesítik a slick terméket, korlátok nélkül.
"Nagyon eltérő viselkedés, mint az utcai gumikon. Nagy intenzitású haladás szükséges ahhoz, hogy megmutassa mire szánták. Nehéz összeilleszteni más motorok paramétereivel"

FŰ JELLEMZŰK

NÖVELT DINAMIKUS TELJESÍTMÉNY, KÖNYEBBEN ELÉRHETŰ AMATŰR MOTOROSOK SZÁMÁRA
Új profil, nagyobb érintkezési felülettel, ami növeli a gumiabroncs tapadását azáltal, hogy több gumi érintkezik az aszfalttal. Az új körvonal, egyetemlegesen dolgozva a METZELER INTERACT! szabadalmaztatott acélöves technológiával, gondoskodik a növelt mozgékonyságról és a vezetés könnyedségéről. RACETEC TD SLICK jellegzetessége szintén egy vegyület, alacsony üvegesedési polimerekkel, amik lehetővé teszik a szélesebb körű optimális működést, beleértve a különböző aszfaltsúrlódási együtthatókat és hőmérsékletet.

FITT ÉS JÁTÉKOS DIZÁJN, AMI LEHETŰVÉ TESZI A GUMIABRONCSOK SZÁMÁRA, HOGY KI LEGYEN HASZNÁLVA ANÉLKÜL, HOGY SZÜKSÉG LENNE SPECIFIKUS KERÉK FELÉPÍTÉSRE VAGY GUMI MELEGÍTŰKRE
RACETEC™ TD SLICK-ek olyan profilok, amiknek geometriája és anyagszerkezete jobban hasonlít az utcai gumikhoz, megengedve a simább átmenetet a nyílt úti sport motorozás és a körpálya motorozás között. Köszönhetően a gyors bemelegedésének, ami a speciális vegyület alkalmazásának köszönhető, a RACETEC™ TD SLICK-et lehetséges használni gumimelegítők nélkül is.

NÖVELT KISZÁMÍTHATÓSÁG ÉS KÖNNYŐ MOTOROZÁS
Szélesebb alkalmazása az érintkezési felületnek, és a rajon váz réteg struktúrának, egyesítve a METZELER INTERACT szabadalmaztatott acélöves technológiájával, lehetővé teszi a semleges viselkedést, egyértelműbb a kontakt érzés átvitel a motoros számára. Ez lehetővé teszi a használó számára, hogy adaptálja motorozási stílusát az elkötelezttségi szintre

SZUPERIOR IDŰTARTAM ÉS TELJESÍTMÉNY ÁLLANDÓSÁG
Köszönhetően a speciális gyanta alkalmazásának a vegyületben, a keverési folyamat során garantáljuk az egységes szétszóródását az anyag összetevőinek, a RACETEC™ TD SLICK teljesítménye kitart a hőmérsékleti ciklusokon keresztül is, lehetővé téve a gumi számára nagyobb kerületi szekciót. Növelt kopási ellenállás, köszönhetően a profilnak és az érintkezési felületnek.